Induló babamasszázs

Új babamasszázs tanfolyam indul!

  2019. augusztus 15-én!

 

Várja jelentkezésedet az oktató, Polgári Anett!


Kismama masszázs

Lazító, pihentető és bőrfeszességet támogató, terápiás ayurvédikus kismama masszázs a várandósság idején!

Hírmorzsák

Tudtad-e, hogy a babamasszázsban részesülő babák fizikailag és érzelmileg is fejlettebbek azoknál a babáknál, akiket nem masszíroztak rendszeresen?

Minőségpolitikánk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2010. január 01. péntek, 11:22

Az Ayurvédikus szolgáltatások iránt fellépő egyre élénkülő piaci kereslet arra ösztönzött bennünket, hogy megfogalmazzuk minőségi politikánkat, amely a későbbiekben meghatározza szolgáltatásaink színvonalát, illetve ügyfeleinkkel történő együttműködésünk alapjait.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásaink mellett azok minőségére is nagy hangsúlyt fektetünk, amelynek politikáját az alábbiak szerint fogalmaztuk meg:
Minőségi politikánkat az ISO 9000 szabvány irányelveire építjük, s bár jelenleg nem törekszünk tanúsítani folyamatainkat, a minőség szempontjából fontos elveket beépítjük életünkbe.
Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért szolgáltatásainkról, a szolgáltatási környezetről, illetve a szolgáltatásokat nyújtó kollégáinkról többféle módon gyűjtjük ügyfeleink, vendégeink véleményét, és igyekszünk azokat beépíteni a mindennapi életünkbe.
A felnőttképzési területen célul tűztük ki, hogy intézményünk néhány éven belül, képzési folyamataink néhány hónapon belül akkreditáltak legyenek, ezzel is bizonyítva minőség melletti elkötelezettségünket. Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, szemléltető eszközeinket, hogy a képzéseken résztvevők minél magasabb szinten legyenek képesek elsajátítani az oktatási anyagot.
Elköteleztük magunkat amellett is, hogy a piacra szakmailag jól képzett, felkészült embereket bocsájtunk, akik képesek megállni helyüket az egyre erősödő versenyben, illetve felkészültségük által kiemelkednek az autodidakta, vagy ún. „gyorstalpalón” végzett versenytársaik közül. Amennyiben ez a minőségi cél nem egyezik egy-egy ügyfelünk céljaival, akkor mi erősebb elvként vesszük figyelembe, mint az ügyfél elégedettséget. Reméljük, hogy ügyfeleink is belátják, hogy ez mindkét fél erős érdeke.
Tanácsadási-, szépségápolási-, és masszázsszolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük az egyre magasabb minőség érdekében. Az Ayurvédában a tradicionális elveket kívánjuk alkalmazni az egyre újabb kihívások mellett.
Szeretnénk támogatni az Ayurvéda magyarországi elterjesztését, illetve honosítását. Minőségi céljainkkal egyezőleg arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük ennek az ősi tudománynak az értékeit, hogy kiváló alternatívája legyen a modern gyógyászatnak.
Fontosnak tartjuk az innovációt, ezért garantáljuk, hogy kollégáinkat folyamatosan képezzük, illetve mindent elkövetünk, hogy felkészültségük magas szinten megfeleljen az ügyfeleink és vendégeink elvárásainak.
Ayurvédikus szolgáltatásainkban az általánosítással és felületességgel szemben – az Ayurvéda elveihez hűen- ragaszkodunk az egyénre szabott megoldásokhoz. Ennek megfelelően minden ügyfelünk lelki-és testi adottságait megismerve ún. Ayurvédikus testtípusnak megfelelő terápiát, vagy kezelést ajánlunk, illetve alkalmazunk. Szolgáltatásaink során kizárólag magas minőségű anyagokat használunk.
Reméljük, hogy minőségpolitikánkkal elnyerjük ügyfeleink és vendégeink elégedettségét. A politikánkkal egy időben olyan minőségirányítási folyamatokat, szabályozásokat is meghatároztunk, amelyek működtetésével a fenti célok elérhetők.
Módosítás dátuma: 2010. január 01. péntek, 11:23
 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebook
Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Ajándék kismamáknak

Lepd meg kismama ismerősödet ajándék babamasszázs tanfolyammal!

 

Ayurvédia a Facebook-on



Szavazás

Tudtad-e, hogy az ayurvédikus testtípus ismeretében alakíthatók a babák szellemi-testi képességei?
 
RocketTheme Joomla Templates