Induló babamasszázs

Új babamasszázs tanfolyam indul!

  2019. április 29-én!

A tanfolyami időpontok:

április 29, 12:00

május 3, 10:00

május 6, 12:00

május 10, 10:00

Várja jelentkezésedet az oktató, Polgári Anett!


Kismama masszázs

Lazító, pihentető és bőrfeszességet támogató, terápiás ayurvédikus kismama masszázs a várandósság idején!

Hírmorzsák

Tudtad-e, hogy a babamasszázsban részesülő babák fizikailag és érzelmileg is fejlettebbek azoknál a babáknál, akiket nem masszíroztak rendszeresen?

Mit kell tudni az ayurvédikus babamasszázs tanfolyamokról? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   

Az Ayurvédikus babamasszázs, szemben más babamasszázs ágakkal, a legnagyobb hangsúlyt a masszázs helyett olyan babanevelési elvek megértésére helyezik, melyek a gyermekek nevelése közben egy szülő számára nélkülözhetetlen ismeretek a baba helyes lelki neveléséhez. Mivel az Ayurvéda megkülönböztet fizikai és lelki jellemvonások alapján különböző ún. ayurvédikus testtípusokat, így minden babának személyreszabottan választunk olajat a masszázshoz. 

A babamasszázs foglalkozások 5 alkalomból állnak. Az 1. alkalom során személyesen találkozunk minden mamával és babájával, hogy megállapíthassuk a baba és a mama ayurvédikus testalkatát. Tesszük ezt egy kis beszélgetéssel, a baba fizikai jegyeinek feltérképezésével és nagyban hagyatkozunk a mama elbeszéléseire gyermekéről.
 
A következő 4 alkalom már a többi mamával és babával együtt zajlik, ahol a babamasszázs gyakorlata mellett a mamák babaápolási és nevelési elvekkel is gyarapodnak. A foglalkozások mindig 3 részből állnak: egy gyakorlati foglalkozásból, egy elméleti tanításból, majd a végén a baba fürdetéséből. A tanfolyami alkalmak kb. 1,5-2 óra időtartamúak és hetente 1-2 alkalommal kerülnek megtartásra. A 4. foglalkozás végére a mamák képessé válnak arra, hogy gyermeküket otthon is finom, testtípusának megfelelő olajos masszázsban részesítsék.
 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebook
Ma 2019. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Ajándék kismamáknak

Lepd meg kismama ismerősödet ajándék babamasszázs tanfolyammal!

 

Ayurvédia a Facebook-onSzavazás

Tudtad-e, hogy az ayurvédikus testtípus ismeretében alakíthatók a babák szellemi-testi képességei?
 
RocketTheme Joomla Templates