Induló babamasszázs

Új babamasszázs tanfolyam indul!

  2019. augusztus 15-én!

 

Várja jelentkezésedet az oktató, Polgári Anett!


Kismama masszázs

Lazító, pihentető és bőrfeszességet támogató, terápiás ayurvédikus kismama masszázs a várandósság idején!

Hírmorzsák

Tudtad-e, hogy a babamasszázsban részesülő babák fizikailag és érzelmileg is fejlettebbek azoknál a babáknál, akiket nem masszíroztak rendszeresen?

Miért minket válasszon? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   

Amikor egy emberben felmerül a kérdés, hogy a piacon szereplő szolgáltatók közül melyiket válassza, biztosan sok információ segítségével igyekszik meghozni a legjobb döntést.

Mi segítünk Önnek! Íme, a mi indokaink arra, hogy miért minket válasszon, mert:

 

Az ayurvédikus babamasszázs valamennyi babamasszázs közül kiemelkedik a babák testi-lelki adottságainak maximális figyelembevételével, egyedülálló módszertanával.  A módszertan segítségével a kismamák mélyebben megismerhetik pár hónapos csecsemőjük várható fizikai és mentális képességeit, a mamákra háruló kihívásokat.

 

 

Az ayurvédikus babamasszázs foglalkozásokat Magyarországon elsőként mi indítottuk útjára. Ezt a képzést ma is csak azok folytatják, akik intézményünkben szerezték meg kompetenciáikat.

A foglalkozásokhoz kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezünk (tanbabák, egyéb oktatási kellékek), amelyek hatékonyan segítik a leendő és gyakoroló kismamákat az ayurvédikus babamasszázs minél magasabb szintű elsajátításához.

Oktatóink magas szintű kompetenciával rendelkeznek az Ayurvéda területén. Nem csak elméleti, de gyakorlati tudásuk is kiemelkedő a hazai piacon. A vezető oktató nem a nyugati társadalmak számára kialakított indiai 1-2 hónapos gyorstalpalókon szerzett ismereteket, hanem Bombay-ban féléves kurzuson, klinikai körülmények között sajátította el a szükséges elméleti-gyakorlati szaktudást.

Törvényes keretek között működő vállalkozás vagyunk.

Az általunk nyújtott környezet kielégíti az igényesek elvárásait is. Családi házas hangulat, rendezett park, béke és nyugalom.

Nekünk Ön nem csak, mint ügyfél, hanem mint ember is fontos! Kismamáink  sorsát a tanfolyam után is figyelemmel kísérjük és segítünk, ha tudunk.

Áraink piacképesek, a fizetési feltételeinket igyekszünk a kismamák igényeihez igazítani annak érdekében, hogy az Ön babanevelési sikere ne elsősorban anyagi kérdés legyen.

 
Reméljük, hogy elnyertük bizalmát!
Várjuk Önt is ayurvédikus babamasszázs foglalkozásainkra!
Horváth-Kovács Diána és Kovács Szilvia
 

 

 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebook
Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Ajándék kismamáknak

Lepd meg kismama ismerősödet ajándék babamasszázs tanfolyammal!

 

Ayurvédia a Facebook-on



Szavazás

Tudtad-e, hogy az ayurvédikus testtípus ismeretében alakíthatók a babák szellemi-testi képességei?
 
RocketTheme Joomla Templates