Induló babamasszázs

Új babamasszázs tanfolyam indul!

  2019. augusztus 15-én!

 

Várja jelentkezésedet az oktató, Polgári Anett!


Kismama masszázs

Lazító, pihentető és bőrfeszességet támogató, terápiás ayurvédikus kismama masszázs a várandósság idején!

Hírmorzsák

Tudtad-e, hogy a babamasszázsban részesülő babák fizikailag és érzelmileg is fejlettebbek azoknál a babáknál, akiket nem masszíroztak rendszeresen?

Horváth-Kovács Diána babamasszázs oktató PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   

Kedves Kismama, kedves Érdeklődő!

Horváth-Kovács Diána, ayurvédikus babamasszázs oktató, kismama masszőz vagyok.

Több éve foglalkozom kisgyermekes családokkal, masszírozok és készítek fel anyukákat a születés könnyedebb élményére, valamint bővítem felnőttek Ayurvédáról való ismereteit.

Az egész 2006-ban kezdődött, amikor gyógymasszőri képesítésre tettem szert. Mindig testközelből szerettem volna foglalkozni emberekkel, így lelt rám a masszázs. A masszázs mellett sokáig másik nagy szerelmem India volt. Két alkalommal volt is szerencsém ellátogatni Indiába, a 2. alkalommal pedig fél évet töltöttem egy indiai ayurvédikus klinikán az Ayurvéda tanulmányozásával.

Nagyon eseménydús, színes, tapasztalatokkal teli volt az a fél év. Olyan dolgokat tanulhattam, melyet itthon elképzelhetetlen lett volna részleteiben megismerni. Nagyon szerencsésnek tartom magamat, hogy ayurvédikus oktatóim keze alatt, magán tanulóként láthattam betegek kezelést, diagnosztizálását, s tanulhattam meg az ayurvédikus terápiák sokféleségét.

Hazaérkezve mindenképpen szerettem volna tudásomat megosztani, ezért kezdtem elfoglalkozni ayurvédikus tanfolyamok szervezésével.

Amit megtanulhatsz általam az Ayurvédia, Ayurvédikus Oktatóközpontban a baba-mama-család hármas vonatkozásában:

–      Kiscsoportos babamasszázs tanfolyam anyukáknak: 1+4 alkalom

–        Babamasszázs oktatói képzés: 30 órás tanfolyam

–        Ayurvédikus kismama masszázstanfolyam: 60 órás masszázsképzés

További tanfolyamainkról oktatási portálunkon olvashatsz: www.ayurvedaoktatas.hu

Elte bölcsész diplomám, valamint gyógymasszőri és ayurvédikus tudásom mellé 2010-ben Természetgyógyász-Fitoterapeuta szakképesítést is szereztem.

 

Motivációm: nagy türelemmel és szeretettel foglalkozom kisbabákkal és kisgyermekes családokkal. Úgy gondolom, hogy a gyermeki létet érdemes megőrizni ártatlanságában. Az Ayurvéda elvei segítik a kisgyermekes családokat abban, hogy a szülők minél jobban megismerhessék önmagukat és megszületett gyermeküket. Választ kaphassanak arra, miért nyűgös esetleg a baba, mire van igazából szüksége, az anyuka és az apuka milyen magatartásbeli változásokkal tud még közelebb kerülni babájához, s kialakítani harmonikus családi kötelékeket.

Az általam vezetett tanfolyamokat követően megtapasztalhattam, milyen áldásos hatása van a gyermekek egészségére, mozgásfejlődésére a megtanult masszázs, s mennyire bensőségesebbé tette a baba-mama kapcsolatokat.

Hiszem, hogy minden családnak szüksége van az érintés bensőségességére és azokra a holisztikus elvekre, melyek lebontják a gátakat és felszabadultságot eredményeznek.

Remélem, hogy személyesen is ellátogatsz valamely képzésünkre és részese lehetsz az Ayurvéda csodájának! 

 

 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebook
Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Ajándék kismamáknak

Lepd meg kismama ismerősödet ajándék babamasszázs tanfolyammal!

 

Ayurvédia a Facebook-on



Szavazás

Tudtad-e, hogy az ayurvédikus testtípus ismeretében alakíthatók a babák szellemi-testi képességei?
 
RocketTheme Joomla Templates