Induló babamasszázs

Új babamasszázs tanfolyam indul!

  Kezdő dátum:

2018. január 18,

csütörtök, 11:30 óra

A foglalkozás 4 alkalmas, további időpontjai:

január 22, 11:00

január 25, 11.00

január 30, 11:30

 Várom jelentkezésedet :)  

Élj a kedvezménnyel!

Kismama masszázs

Lazító, pihentető és bőrfeszességet támogató, terápiás ayurvédikus kismama masszázs a várandósság idején!

Hírmorzsák

Tudtad-e, hogy a babamasszázsban részesülő babák fizikailag és érzelmileg is fejlettebbek azoknál a babáknál, akiket nem masszíroztak rendszeresen?

Ayurvédikus babamasszázs PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2009. szeptember 06. vasárnap, 07:56

Az Ayurvédikus babamasszázs speciális gyógyolajokkal végzett masszázsfajta. Hatékonyságában felülmúlja az egyéb masszázsfajtákat (az Ayurvédikus masszázst joggal nevezik a masszázsok királynõjének).

Az Ayurvédikus babamasszázsnak egyik hatása abban áll, hogy a baba gyengéd maszírozásával vérbõséget okoz, amely következtében javul a baba oxigén ellátása, vérkeringése, emésztése. Az masszázs nyugtatja a baba idegrendszerét, erõsíti az izmait. Ez a folyamat erõsíti a baba ellenállóképességét, elõsegíti szellemi-testi frisseségét, hozzájárul az egészséges növekedéshez.

Az Ayurvédikus babamasszázs másik jótékony hatása a masszázs alatt használt gyógyhatású olajokban rejlik. A készítmény gyógyhatása abban áll, hogy helyreállítja a baba test-tudat-szellem egyensúlyát. Az Ayurvédikus olaj ayurvédikus tulajdonságai illeszkednek a baba ayurvédikus testtípusához, ezzel hozza egyensúlyba a babát (pl.: a testileg-lelkileg nehézkes, lassú babákat felfrissíti, a /érzelmileg/ változékony babákat stabilizálja, stb.). A hagyományos masszázsokhoz képest az Ayurvédikus masszázs a test mélyebb rétegeiben is hat a bõrön keresztül felszívódó gyógyolajok miatt.

Összességében az Ayurvédikus babamasszázs stabilizálja a baba életfunkcióit (légzés, emésztés), testileg és lelkileg is erõsíti a babát, ellenállóvá teszi a testi-lelki betegségekkel szemben, illetve a nyugalom és béke ajándékát adja a csöppségnek.

A célom az Ayurvédikus babamasszázs oktatásával, hogy a kismamákat megtanítsam az Ayurvéda által nyújtott módszerekre, amelyekkel visszanyerhetik, vagy megõrízhetik a babák testi-lelki egyensúlyát és hatékonyan hozzájárulhatnak a baba boldogságához.

Filozófiám a képzésben, hogy átadjak olyan alapismereteket, amelyekkel a kismamák képesek otthonukban is gyakorolni az Ayurvédikus babamasszázst, és lehetõséget adjak arra, hogy konzultáció, vagy gyakorlás keretében továbbfeljesszék ezt a tudást.

Az Ayurvédikus baba, boldog baba!

Módosítás dátuma: 2013. április 06. szombat, 13:13
 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebook
Ma 2018. július 23., hétfő, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.

Ajándék kismamáknak

Lepd meg kismama ismerősödet ajándék babamasszázs tanfolyammal!

 

Ayurvédia a Facebook-onSzavazás

Tudtad-e, hogy az ayurvédikus testtípus ismeretében alakíthatók a babák szellemi-testi képességei?
 
RocketTheme Joomla Templates